Eroterra

Психология на еректилната дисфункция

март 31, 2021

Физиология на еректилната дисфункция

Дефицит на тестостерон. Най-честата хормонална причина за еректилна дисфункция е дефицит на тестостерон. Това е състояние, характеризиращо се с понижени нива на мъжкия полов хормон тестостерон. В около 20% от случаите на еректилна дисфункция може да се установи понижен тестостерон. След достигане на максимума си около 30 годишна възраст тестостеронът започва да пада с по 1% годишно.

Освен с еректилна дисфункция, болестно намаленият тестостерон се проявява с намалено либидо, натрупване на мастна тъкан в областта на корема, намаляване на мускулната маса и сила, изменения в окосмяването, липса на тонус, гинекомастия, честа уморяемост и дори депресия. Дефицитът на тестостерон е състояние, което трябва да се лекува тъй като освен с безплодие, се асоциира и с повишен риск от сърдечно-съдови заболявания, диабет и покачване смъртността при мъжа.

Еректилната дисфункция се характеризира с нарушено кръвообръщение и кръвоснабдяване към половите органи. Причината може да бъде заболяване, нараняване или странични ефекти от лекарства по лекарско предписание. Всяко нараняване на нервите, което възпрепятства нормалния приток на кръв в пениса, може да причини еректилна дисфункция.

Природен афродизиак

Психология на еректилната дисфункция

Психологични проблеми. В повечето случаи зад еректилната дисфункция стои органична причина, особено при по-възрастните мъже. Но психологичните фактори също могат да бъдат отговорни за 10% до 20% от случаите с еректилна дисфункция. Стресът, депресията, лошата самооценка и страховете могат да играят съществена роля в невъзможността за постигането и/или поддържането на ерекция.

Биоактивно въздействие при еректилна дисфункция

Безопасен и естествен начин за стимулиране на сексуалната ни природа е комбинацията от няколко билкови екстракта със следното действие:

Екстракт от Джинджифил: подобрява кръвообръщението

Екстракт от Женшен:

  • Повишава нивото на тестостерона в организма и на количеството сперматозоиди,
  • Тонизира – стимулира надбъбречните жлези за увеличаване на енергията и намаляване на летаргията.
  • Регулира отделянето на хормоните на стреса, стимулира образуването на ендорфини, подобрява настроението и самочувствието

Екстракт от Дамяна:

  • Възстановява функционирането на репродуктивните органи – имуномодулиращ и стимулиращ ефект върху репродуктивната система, нормализиране на хормоналния статус
  • Добър антидепресант – с мек и успокояващ ефект, особено при сексуални разстройства в резултат от емоционален дисбаланс
  • Релаксиращ ефект върху централната нервна система – благодарение на съединението дамианин
  • Подсилва мъжката репродуктивна система – увеличава производството на сперматозоиди, премахвайки симптомите на ДХП (доброкачествена простатна хиперплазия).
  • Повишава либидото – афродизиак за мъже и жени

Екстракт от Куркумаима изразен противовъзпалителен ефект

Екстракт от Пасифлора: афродизиак, подобрява фертилността, успокоява нервната система

 

Eroterra е природен афродизиак, който възбужда еротичната ни природа, а сега се предлага и с полезен подарък: комплект от три презерватива с охлаждащ и удължаващ изживяването ефект.

Поръчай Eroterra сега!

Tags: , ,