terrapia е част от Фарма Трейд БГ

https://pharmatradebg.org/

terrapia e част от семейството на ФАРМА ТРЕЙД БГ ЕООД – добре позната компания на българския фармацевтичен пазар. От създаването си през 2015 г. е сред най-бързо развиващите се компании в страната, със специфично здравно портфолио и иновативни медицински решения на световно ниво.

Въз основа на коректността, честността и прозрачните отношения с партньорите и клиентите си ФАРМА ТРЕЙД БГ ЕООД е една от предпочитаните партньори във фармацевтичния сектор. Започнахме само с един Rx продукт, но днес вече предлагаме богато портфолио от иновативни, добре приети и предпочитани молекули за българския пазар, с приложение в много области на медицината. Ние залагаме на висококачествени здравни услуги и продукти за болнично лечение, диагностични комплекти и оборудване на най-високо световно ниво.

Екипът ни вярва, че добрите отношенията с партньори и клиенти се изграждат на основата на уважение и доверие. Стремежът ни е да растем чрез предоставяне на качество:

  • Качествени продукти за пациентите;
  • Качество на промоцията, базирана на медицински доказателства;
  • Качество на условията за работа на екипа и постоянното усъвършенстване на професионалните им умения.

Ние интегрираме честността, почтеността и бизнес етиката във всички аспекти на нашето бизнес функциониране. Съобразяваме всяка наша стъпка с нуждите на клиентите, защото успехът на нашите клиенти и партньори е успех и за нас.

Това означава прецизност в поддържането на баланс между високо качество в ежедневната работа и достъпност на терапията.

„Нашата мисия е да бъдем лидер в здравната индустрия чрез предоставяне на подобрени услуги, рентабилност, ефективност и отлични взаимоотношения във фармацертичния сектор“.

ФАРМА ТРЕЙД БГ & terrapia

С грижа и отговорност към Вашето здраве.