За Terrapia

Медицината е изкуство да се подражава на лечебната сила на природата ~ Хипократ
Земята предоставя всичко необходимо за здравето и благоденствието на Човека ~ terrapia

Хилядолетното познание за лечебните свойства на билките и растенията в помощ на съвременния човек, който обича природата, но живее в града.

terrapia – Комплексни биоактивни формули от билкови и натурални екстракти, за балансиран и здравословен живот.

terrapia® е българска марка-производител на хранителни добавки, създадена през 2015 г., с желание да предложи автентични билкови и природни алтернативи за терапия и превенция на здравето на съвременния градски човек, основани на доказани във времето билкистаринни рецепти и модерни супер храни, с отличен ефект.

terrapia® са нутрацевтици, произведени в Германия, базирани на билкови и натурални екстракти, с контролиран произход. Рецептурите са разработени така, че всички включени съставки да действат синергично за максимална ефективност на терапията.

хранителни добавки

Гаранция за качество

  • terrapia® използва единствено и само съставки, които са проверени в дългогодишната практика като действие и ефект.
  • Налична е информация в популярни и научни източници за състава и въздействието на съставките.
  • Всички билкови състави в комплексните формули на terrapia притежават сертификат за гарантиран произход и изключително високо качество.

Всички продукти на terrapia® се произвеждат от Biohealth International GmbH в Германия. Качеството им отговаря на всички Европейски и международни регулаторни изисквания.

Фабриката – производител е сертифицирана по ISO 22000, ISO 13485, GMP и дава Европейска гаранция за качество – включва забрана на подобрители на вкуса, изкуствени ароматизанти, оцветители и синтетични пестициди.

Защо комплексни формули?

Комплексните формули на terrapia® осигуряват многопластовост на фитотерапевтичното въздействие и съчетават насочеността към конкретен проблем с много допълнителни ползи за общо укрепване на организма.

Защо нутрацевтици?

Нутрацевтиците са хранителни добавки, които са подкрепени с научни доказателства за своята ефективност и безопасност. „Нутрацевтик” идва от английското nutraceuticals и съчетава думите nutrition (храна) и pharmaceutical (фармацевтичен). Нутрацевтик може да бъде всяко вещество, което е храна или е част от храна и осигурява медицински или здравословни ползи, включително профилактика и лечение на болести.

Както е казал бащата на медицината Хипократ: „Нека храната ви бъде лекарство и лекарството — храна!“.

Защо екстракти?

terrapia За разлика от чайовете, отварите, запарките и др. домашни лекове, екстрактите се добиват по технологичен път и са концентрирани активни вещества, така че с минимално усилие и за оптимално време, да се постигне ефективно въздействие.

Полезен съвет от terrapia: четете опаковките и обръщайте внимание за наличието на екстракти! Много продукти предлагат просто капсулирани или таблетирани билки – разликата между 50 гр. женшен, например, и 50 гр. екстракт от женшен, е съществена за качеството на продукта и качеството на вашата терапия!

Кога и как да приемате хранителните добавки terrapia®?

Обичайната практика за продуктите на terrapia е сутрин и вечер по 1 капсула, с вода, сок или чай.
По ваша преценка може да добавите и прием на обяд, след хранене.
Препоръчителният прием е поне 1 месец. След това може да направите почивка от 1-2 месеца и отново да продължите профилактиката си.

Фитотерапията

Фитотерапията е въздействие върху здравословни проблеми със силата на лечебните свойства на билките. Тя е древна наука, просъществувала през годините  поради практически доказания терапевтичен ефект на части от определени растения и извлеци от тях. Благодарение на новите технологии, които позволяват успешно и прецизно екстрактиране на активните съставки и в резултат на съвременното търсене на алтернативни методи за поддържане на здравето, фитотерапията продължава да се развива.

Продуктите на terrapia,  са  адаптирани за идеалната превенция на здравето, на съвременния градски човек.

Произведено от: Biohealth International GmbH, Германия

Произведено за (дистрибутор): Фарма Трейд БГ ЕООД

София 1404, ул. Твърдишки Проход 7

тел. +359(2)858 1010; e-mail: office@pharmatradebg.com