За Ecomaat

Екомаат е водещ български производител на био сертифицирани продукти:

  • етерични масла, екстракти и други суровини за парфюмерийната, фармацевтична, хранително-вкусова промишленост;
  • био козметични продукти за домашна и професионална грижа;
  • био хранителни добавки.

20 години опит в производството на био продукти, наложиха принципи с които не правим компромис. Така, уверени във всяка съставка, която влагаме в продуктите си, създаваме качество и чистота, които ще ви очароват.

Принципи, които следваме

Най-високо качество в затворен производствен цикъл

За да стигнат до вас, продукти от най-високо качество – контролираме всеки етап от производството – от вложените и преработени растения, през процеса на преработка – до опаковките, които използваме.

Разполагаме с над 500 декара собствени насаждения от маслодайни култури, които отглеждаме според принципите на биологичното земеделие и най-високите стандарти в индустрията.

Иновации и нововъведения

Работим изпреварвайки тенденциите – с изключително прозводствено ноу-хау, модерно оборудване и най-новите разработки в областта на преработка на растителни суровини.

Влагаме в продуктите си изключително чисти и богати на активни вещества и аромати съставки, които не могат да бъдат добити по друг начин освен със свръхкритична CO2 екстракция – най-модерната технология в световен мащаб, която в ЕКОМААТ използваме.

Без компромиси

За да ви предложим био козметични продукти от най-висок клас, ние правим компромиси с нито един аспект от производството – от качеството на растенията, до екологичността на опаковките.

Най-високо ниво Био сертификация – Продуктите, които произвеждаме са био сертифицирани и отговарят на най-строгите изисквания на био регламените EU 834/2007 & USDA NOP. Това е високото ниво на сертификация, допустимо единствено за продукти, в чиито състав попадат 100% био сертифицирани съставки.

Иновативните технологии, чрез които успяваме да извлечем и вложим в продуктите си уникални по рода и състава си екстракти, без аналог в световен мащаб – люляк, ирис, липа.

Използваме САМО висок клас фармацефтично стъкло, за съхранение на продуктите си. Всичко останало е непреодолим, според нас, компромис, за сметка на качеството на продукта.