Политика за отказ от покупка

Всяка поръчка, направена в онлайн магазин terrapia.bg , може да бъде върната в срок от 14 дни, считано от датата на получаване на стоката при следните условия:

1. Трябва да ни уведомите за Вашето име, настоящ адрес, телефонен номер и закупен артикул, и за решението си да се откажете от покупката с недвусмислено заявление на имейли sales@terrapia.bg.

В най-кратък срок ние ще ви уведомим чрез обаждане или имейл за полученото заявление за отказ от покупка.

2. В случай на връщане в деня на получаване, т.е. отказване на пратка след преглед за целостта на продукта при куриера, стойността на куриерската услуга за връщането към нас, е за Ваша сметка.

3. След като получим пратката ще се свържем с Вас, за да потвърдим получаването й, както и че стоката е в запазен вид, който позволява да я приемем обратно.

4. При отказ от покупка от онлайн магазин terrapia.bg, артикулът трябва да отговаря на следните изисквания:

  • Да няма нарушение на цялостната опаковка;
  • Да няма скъсани или липсващи стикери, етикети и/или аксесоари;
  • Да няма драскотини или повреди по какъвто и да е било начин;
  • Да не е употребяван конкретния артикул;
  • Да няма замърсявания;
  • Да няма липсващи части или опити за отстраняване на елементи;
  • Да няма липсващи документи;

Terrapia.bg си запазва правото да откаже връщането на стока от клиента без предупреждение, при положение, че не отговаря на гореспоменатите изисквания.

5. Желанието за отказ от покупка задължително трябва да бъде заявено предварително на посочените имайли. Срокът за отказ от покупка се счита за спазен, ако ни изпратите обратно стоката преди изтичането на 14-дневния срок.

6. Стойността на върнатата стока се възстановява на купувача в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на отказания артикул. При коректно изпълнение на процедурата за срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на отказания артикул. При коректно изпълнение на процедурата по връщане на стоката, ние ще извършим възстановяването чрез същия начин на плащане, използван от Вас при покупката. При желание от ваша страна за друг метод на възстановяване на сумата, можете да заявите това в уведомлението за отказ от покупка.

7. Terapia.bg запазва правото си да променя настоящата политика за отказ от покупка по всяко време, без предизвестие, като новите условия ще бъдат отразени на настоящата страница. При евентуални промени, клиентите автоматично се считат за уведомени за новите условия и ги приемат.

Гореспоменатата политика важи за покупки, направени в онлайн магазина Terrapia.bg