Стартира уеб страницата на серия хранителни добавки Terrapia

март 4, 2022

Стартира уеб страницата на серия хранителни добавки Terrapia. Тя предлага възможност за покупка онлайн, предоставя актуална информация за промоции и за любопитни новини около марката, продуктите и техните съставки. Отворени сме за вашите въпроси и препоръки.

Приятно и полезно прекарано време на страницата ни!

От есента на 2020 г. всички продукти на Terrapia се произвеждат от Biohealth International GmbH в Германия.

Като производител на хранителни добавки, лекарствени продукти и диетични храни в този чувствителен сектор, Biohealth International GmbH гарантират богат опит, доверие и надеждност.

Компанията произвежда всички продукти с модерно оборудване и под строг контрол. Концепциите за хигиенни зони и маршрути, управление на алергени, собствени контролни лаборатории и квалифициран персонал са част от осигуряването на безопасното производство на всички съставки. Biohealth International GmbH е сертифицирана в съответствие с най-важните национални и международни стандарти, включително ISO, FSSC, Organic и GMP.

Terrapia използва единствено и само съставки, които са проверени в практиката като действие и ефект. Налична е информация в популярни и научни източници за състава и въздействието им. Всички билкови състави в комплексните формули на Terrapia притежават сертификат за гарантиран произход и изключително високо качество.

***

„За всяка болка има билка”, казва народът у нас. Билколечението е вековна традиция. Близо 80% от населението на планетата прилага билколечението за справяне със своите здравословни проблеми.

Растителността се използва като терапевтично средство за лекуване не само на тялото, но и на ума и на духа. Този холистичен ефект е оценен и използван още в дълбока древност.

Растенията поемат веществата от земята и ги превръщат във витамини, минерали, въглехидрати, протеини и мазнини. Повечето билки съдържат по няколко активни субстанции. Билките действат синергично и затова съчетаването им усилва свойствата на всяка билка и имат по-голям ефект върху организма.