Terrapia гостува на 13-ия Симпозиум на дерматолозите

юли 13, 2022

Комплексните биоактивни формули terrapia бяха представени по време на XIII Симпозиум на българското дерматологично дружество и II лятно училище „Магията на дермоалергологията” в Пловдив. Екипът на „Фарма Трейд БГ“ представи предимствата и високата ефективност на билковите формули в областта на дерматологията.

Акценти

Акцент в презентацията „Лечебната сила на билките“, бяха два основни продукта в грижата за кожата, косата, ноктите и цялостното детоксикиране и регенериране на организма Detoxiterra и Regeneraterra. Повече за състава и действието на хранителните добавки, можете да прочетете тук. 

В рамките на юнския форум, на специална сесия бяха изнесени три доклада за научните изследвания, направени от лекарите дерматолози по време на 30-ата  българска антарктическа експедиция, съобщават от Българския антарктически институт (БАИ).

Награди

Проф. дн Христо Пимпирев, ръководител на всички български антарктически експедиции бе удостоен със званието „Почетен член на Българското дерматологично дружество”. То се присъжда за пръв път не на дерматолог.

13-ти Симпозиум на българското дерматологично дружество.

Снимки: личен архив terrapia.

Detoxiterra

Detoxiterra / Детокситерра – хранителна добавка с комбинирана биоактивна формула от билкови екстракти за пречистване на организма. Мощни антиоксиданти с доказано детоксикиращо и стимулиращо въздействие върху организма. Подобрява кръвообръщението и спомага за изхвърлянето на токсините. Понижава холестерола и нормализира нивата на кръвната захар.

Regeneraterra

Regeneraterra / Регенератерра за регенерация, възстановяване и красив външен вид. Комплексна биоактивна формула с антиоксидантно действие. Стимулира и ускорява регенерирането на тъканите. Засилва действието на други добавки, ако се приема с тях. Специално подбраните съставки имат противовъзпалителни и възстановяващи качества, които спомагат за заздравяването на ноктите, косата, кожата. Спомага за подобряване на тонуса, външния вид и самочувствието.

Произведено в Германия от Biohealth International GmbH.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НА ПРОДУКТИ НАД 60 ЛВ.

Tags: , , , , , ,