Terrapia и Аптеки BETTY заедно в грижата за здравето

май 28, 2024

terrapia

Българският бранд Terrapia взе участие в традиционната Конференция на Аптеки BETTY, част от партньорската програма на ФЬОНИКС Фарма. Събитието се проведе на 9 – 11.06.2023 г. в хотел Перелик Пампорово.

Пълната гама комплексните биоактивни формули на Terrapia бяха представени пред повече от 30 компании и 120 фармацевти от цялата страна. Професионални уъркшопи, томболи и фирмени презентации и този път бяха част от събитието.

Всички продукти на terrapia® се произвеждат от Biohealth International GmbH в Германия. Качеството им отговаря на всички Европейски и международни регулаторни изисквания.

Фабриката – производител е сертифицирана по ISO 22000, ISO 13485, GMP и дава Европейска гаранция за качество – включва забрана на подобрители на вкуса, изкуствени ароматизанти, оцветители и синтетични пестициди.

Земята предоставя всичко необходимо за здравето и благоденствието на Човека ~ terrapia®

***

здравето

Комплексни биоактивни формули за здраве, тонус и красив външен вид.

***

terrapia

Екипът на terrapia.

За бранда – terrapia®

террапиаterrapia® е серия от нутрацевтични продукти. Комплексни биоактивни формули от билкови екстракти с контролиран произход и високо качество.

Рецептурите са разработени по начин, по който всички включени съставки да действат синергично за постигане на максимална ефективност.

Формулите в terrapia®, са базирани на рецептури доказали се във времето, практиката и науката.

Продуктите на terrapia, са адаптирани за идеалната превенция на здравето, на съвременния градски човек.

Защо комплексни формули?

Комплексните формули на Terrapia осигуряват многопластовост на фитотерапевтичното въздействие и съчетават насочеността към конкретен проблем с много допълнителни ползи за общо укрепване на организма и здравето.

Защо екстракти?

За разлика от чайовете, отварите, запарките и др. домашни лекове, екстрактите се добиват по технологичен път и са концентрирани активни вещества, така че с минимално усилие и за оптимално време, да се постигне ефективно въздействие.

Полезен съвет от Terrapia: четете опаковките и обръщайте внимание за наличието на екстракти! Много продукти предлагат просто капсулирани или таблетирани билки – разликата между 50 гр. женшен, например, и 50 гр. екстракт от женшен, е съществена за качеството на продукта и качеството на вашата терапия!

Произведено от: Biohealth International GmbH, Германия

Произведено за (дистрибутор): Фарма Трейд БГ ЕООД

София 1404, ул. Твърдишки Проход 7

тел. +359(2)858 1010; e-mail: office@pharmatradebg.com

Tags: , , , , , ,