Теrrapia и силата на фитотерапевтиците

октомври 4, 2022

С лекция за силата на фитотерапевтиците в рецептурите на комбинираните биокативни добавки terrapia, „Фарма трейд БГ“ все участие в десетата есенна конференция на фармацевтична компания „Стинг“: „Виртуално обединение – продукти “На фокус“ и „Алианс Сървиз“. Традиционното събитие събра над 60 фармацевтични фирми и бе посетено от около 500 фармацевти и специалисти от цялата страна. „Фарма Трейд БГ“ участва със собствен щанд, на който бяха промотирани всички 12 продукти от серията terrapia, както и лекарствения препарат „Рупафин“.

През първият ден на мащабното събитие, непосредствено след официалното откриване – „Фарма Трейд Бг“ изнесе първа своята 30-минутна фирмена презентация „Terrapia – силата на фитотерапевтиците. Новото днес“, с лектор Радостин Радев, нациоланен мениджър продажби на компанията. Той акцентира върху синергичното действие в състава на всички 12 продукта от билковата серия и представи отличните клинични резултати от проучване проведено сред български пациенти с „Уротерра“. В заключение пред публиката подчерта, че terrapia е симбиоза между традиции, вековен опит и медицина на доказателствата.

Събитието, което премина под мотото „На гребена на маркетинговата вълна“, се проведе на 30 септември и 1 октомври в Wave resort, Ахелой.

Снимки: личен архив.

terrapia е серия биопродукти с експертно подбран състав, за постигане на бърз и отличен ефект.

  • Продуктите на terrapia са комплексни биоактивни формули от билкови екстракти с контролиран произход. Рецептурите са разработени по начин, по който всички включени съставки да действат за подсигуряване на ефекта и синергично за постигане на максимална ефективност от приложената терапия.
  • Продуктите на terrapia сепроизвеждат от Biohealth International GmbH в Мюнхберг, Германия (област Бавария). Немската компания днес е сред водещите международни производители на биоактивни продукти, хранителни добавки, медицински продукти, диетични храни, спортни добавки, козметични продукти и др.
  • terrapia използва единствено и само съставки, които са утвърдени в световни проучвания, както и в дългогодишната практика като действие, ефект и безопасност. Марката притежава сертификати за гарантиран произход и изключително високо качество.
Tags: , , , ,