Регенерация

Регенерация на красотата

юли 6, 2016

Разкъсвани между ангажименти, принудителна динамика, тревоги и нервно напрежение, прекалено много или прекалено малко храна, малко сън и недостатъчно време, в което просто да поемем дълбоко въздух…

Тялото реагира …
И резултатите са налице…

Кръгове под очите, все по-дълбоки бръчици, подут стомах, изтощена коса, видими капиляри, отоци – едни от най-видимите признаци, че имаш нужда от промяна. Истинско обновление в начина на живот,  на мислене и в отношението към себе си. По какъв начин – ти сам решаваш!

Доколкото решиш да си помогнеш за ускореното заличаване на външните белези от умората и изтощението, натрупващи се с годините или в периоди на стрес, то започни с обновление отвътре!

Regeneraterra – биоактивна комбинация от колаген, екстракти от:  лимон, гроздови семки и женшен – е формула за клетъчна регенерация, подхранване и красота отвътре, която е видима отвън!

Колагенът

Колагенът е протеин, участващ в изграждането на тъкани и клетки. Той буквално е градивната единица, свързваща всичко в тялото. Съдържа се в костите, кожата, сухожилията, мускулите. Синтезът на колаген от организма и външният прием при намаляване на ендогенния синтез с възрастта, играят ключова роля за поддържане на организма цял, в добро здраве и функционалност.

Приемът му отвън стимулира собствения синтез на този важен градивен компонент, поддържа хидратацията на кожата, намалява бръчките и вредното въздействие на UV лъчите, което често се изразява в поява на слънчеви петна. Колагенът, приет отвън се абсорбира отлично от организма.

Лимон

Екстрактът от лимон балансира вътрешното PH и детоксикира.

Лимоните са изключителни с това, че съдържат чиста концентрация на негативно заредени частици – йони, благодарение на които се чувстваме прекрасно в близост до море, водопад, на плажа или в планината. Негативните йони или аниони са молекули с негативен заряд, а лимонът е един от малкото естествени източници. Негативните йони в лимона реагират с позитивните йони в кръвта и ги неутрализират. Високите нива на позитивни йони в кръвта водят до окисляване, причиняващо забавяне на метаболизма и отслабен имунитет.

Намалява отоците в краката и подуването в коремната област. Екстрактът от лимон от своя страна,благоприятства също генерирането и усвояването на колаген в организма.

Гроздови семки

Екстрактът от гроздови семки е незаменим и доказано мощен антиоксидант, борещ се срещу свободните радикали, причиняващи стареене. Спомага за заздравяване на стените на кръвоносните съдове (вени и капиляри) и подобрява кръвообращението.  Пречиства отвътре натрупаните атеросклеротични плаки, отговорни за проблеми в сърдечно-съдовата система.

Действа регенериращо при  дегенерация на макулата (част от ретината, която прави фините детайли ясно видими за окото) и ускорява заздравяването на рани.

Изследвания на университета Bordeaux Segalen Bordeaux 2 във Франция показват позитивния му ефект върху оралното здраве  – унщожава бактериите, причина за лош дъх, гингивит, парадонтит и пародонтоза.

Женшен

Екстракт от женшен е с тонизиращ и повишаващ устойчивостта към стрес ефект. Намалява бръчките, повишава еластичността на кожата, благодарение на високото си съдържание на фитоестрогени.

Фитоестрогените са вещества от растителен произход, представляващи аналог на женските полови хормони. Попадайки в организма на жената, фитоестрогените са способни да регулират синтеза и да компенсират липсата на естрогени до нивото, от което зависи външния вид и здравето на жената.

Когато се грижим, организмът се отблагодарява и резултатите са налице.
Красотата отвътре се изписва на лицето и тялото отвън!

Купи Regeneraterra