Пролетна терапия за красота и здраве

март 18, 2024

Пролет, топлина, разцъфваща природа и красиво Аз! Възраждане на красотата с приподна терапия: комплексна биоактивна формула от билкови екстракти и натурални съставки!

Regeneraterra е биоактивна комбинация и формула за клетъчна регенерация, съдържаща колаген и екстракти от:  лимонов сок, екстракт от горчив портокал, гроздови семки и женшен.

Колаген

Колагенът е протеин, участващ в изграждането на тъкани и клетки; градивната единица, свързваща всичко в тялото. Съдържа се в костите, кожата, сухожилията, мускулите. Синтезът на колаген от организма и външният прием на колаген при намаляване на ендогенния синтез с възрастта, играят ключова роля за поддържане на организма цял, в добро здраве и функционалност.

Приемът му отвън стимулира собствения синтез на този важен градивен компонент, поддържа хидратацията на кожата, намалява бръчките и вредното въздействие на UV лъчите, което често се изразява в поява на слънчеви петна. Колагенът, приет отвън, се абсорбира отлично от организма.

Лимонов сок

Regeneraterra

Екстрактът от лимон балансира вътрешното PH и детоксикира.

Лимоните са изключителни с това, че съдържат чиста концентрация на негативно заредени частици – йони, благодарение на които се чувстваме прекрасно в близост до море, водопад, на плажа или в планината. Негативните йони или аниони са молекули с негативен заряд, а лимонът е един от малкото естествени източници. Негативните йони в лимона реагират с позитивните йони в кръвта и ги неутрализират. Високите нива на позитивни йони в кръвта водят до окисляване, причиняващо забавяне на метаболизма и отслабен имунитет.

Намалява отоците в краката и подуването в коремната област. Екстрактът от лимон от своя страна,благоприятства също генерирането и усвояването на колаген в организма.

Гроздови семки

Екстрактът от гроздови семки е незаменим и доказано мощен антиоксидант, борещ се срещу свободните радикали, причиняващи стареене. Спомага за заздравяване на стените на кръвоносните съдове (вени и капиляри) и подобрява кръвообращението. Природната терапия с гроздови семки пречиства отвътре натрупаните атеросклеротични плаки, отговорни за проблеми в сърдечно-съдовата система.

Действа регенериращо при  дегенерация на макулата (част от ретината, която прави фините детайли ясно видими за окото) и ускорява заздравяването на рани.

Изследвания на университета Bordeaux Segalen Bordeaux 2 във Франция показват позитивния му ефект върху оралното здраве  – унщожава бактериите, причина за лош дъх, гингивит, парадонтит и пародонтоза.

Женшен

Екстракт от женшен е с тонизиращ и повишаващ устойчивостта към стрес ефект. Природната терапия с женшен намалява бръчките, повишава еластичността на кожата, благодарение на високото си съдържание на фитоестрогени.

Фитоестрогените са вещества от растителен произход, представляващи аналог на женските полови хормони. Попадайки в организма на жената, фитоестрогените са способни да регулират синтеза и да компенсират липсата на естрогени до нивото, от което зависи външния вид и здравето на жената.

терапия

Когато се грижим, организмът се отблагодарява и резултатите са налице.
Красотата отвътре се изписва на лицето и тялото отвън!

Сияйна пролет от terrapia!

Купи Regeneraterra