Шестте орисници на спокойствието

март 31, 2021

Да си върнем спокойствието

Хмелът притежава дълга и доказана история в билколечението на стрес, невроза, хистерия.

Глогът, според народния фолклор, червен или черен,  има магическа сила – разгонва зли духове. В чийто двор расте черен глог, там таласъми не влизат, а клонка от червен глог, сложена под прага на къщата, спира болестите. От него се правят и кръстчета за късмет и здраве. Който носи глогова пръчка може спокойно и без страх да пътува нощно време…

Още от дълбока древност маточината е лек, използван от древногръцките лечители за изцеление от всякакви смущения в дейността на нервната система.

Благоуханната лавандула с нежни лилави цветове засилва успокояващия си ефект в комбинация с маточина.

Пасифлората или цветето на страстта е светлолюбива увивна лиана, която непрестанно търси слънцето. Събира слънчеви лъчи и настроение, превръща ги във веществата хризин, естествен серотонин и малтол. Носи отпускащо и релаксращо въздействие върху нервната система се изследва и доказва в продължение на повече от 100 години.

Лечебната дилянка или валерианата не може да скрие своята популярност, придобита заслужено при въздействие на неврози, повишена възбудимост на нервната система, безсъние, хистерия, климактерични нервни смущения, начална хипертония.

Спокойствието събрано в едно

6-te-orisnici-relaxiterra-02

Всички те въздействат на нервната система, без да водят до пристрастяване и без да нарушават способността за концентрация.

Поканете шестте орисници в дома си на билков чай, приятна музика и сладки приказки с Relaxiterra от terrapia – комплексна биоактивна формула, която спомага за успокояване и отпускане на нервната система.

Здраве от terrapia

Серията комплексни биоактивни формули от билкови екстракти на terrapia залага на хилядолетното познание за лечебните свойства на билките и растенията в помощ на съвременния човек, който обича природата, но живее в града. Те работят в полза на балансиран и здравословен живот за модерните градски хора.

Марката залага на комплексни формули за всеки продукт. Така отделните съставки се допълват и разширяват взаимно спектъра на своето въздействие върху най-често срещаните здравословни проблеми на нашето съвремие.

Tags: , ,